torstai 30. marraskuuta 2017

Pentuset kasvaa niin huimaa vauhtia että hirvittää😃Nyt ollaan jo viikon ikäisiä! Suunnittelin tapetoivani ja tekeväni rästihommia kun pennut vielä syö ja nukkuu vaan kummasti tuo pentulaatikko vetää puoleensa. Sen reunalla ja välillä laatikossa kaverina istumassa, tulee vietettyä melkoisen paljon aikaa. Kovia kavereira ovat jo liikkumaan, mönkimällä mennään pikin poikin pentulaatikkoa.
Nortilla alkaa jo olla entisenlaista virtaa eli on palautunut leikkauksesta erittäin hyvin. Ulkona laskee sellaista ravia että jo tänään kyselin lähdetäänkö metsään? Ilme kirkastui heti mutta eiköhän tässä vielä jouduta odottelemaan viikkoja ennenkuin voi moista edes harkita. Innostuu leikkimään sisälläkin, puruluu lenteli pitkin poikin tänään kun ei malttanut syödä sitä.
Valtti ei paljon piittaa pennuista, toki uteliaana kuuntelee uusia ääniä. On kuitenkin herrasmies, eikä tuppaannu makuuhuoneeseen vaikka portti on auki aina. Vieraitakkaan ei vielä ole vastaanotettu muutaman tuttavan käyntiä lukuunottamatta eikä Nortti heistä vielä oikein välittäisikään.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti