keskiviikko 13. joulukuuta 2017

Kolme viikkoa ikää huomenna pentusilla. Kaikki läksivät kävelemään jo viime viikolla. Joskus vauhti on niin kovaa ettei jalat tahdo pysyä mukana! Nyt jo leikitään keskenään, muristaan ja yritetään haukkuakkin.
"Bertta" eli ykkönen aiheutti sydämentykytyksiä kun tassuun alkoi kasvaa "liikavarvas". Kävimme maanantaina näyttämässä tassua eläinlääkärille, joka totesi: "Ylimääräinen kannushan tämä on!" Oli jäänyt hoitajalta huomaamatta kun tarkasti pennut leikkauksen jälkeen. Itse en osannut ajatellakkaan kannukseksi koska eläinlääkärin kertomuksessa luki: Ei kitalakihalkioita, ei kannuskynsiä. Näköjään erehtyy oppineemmatkin! Kannus poistetaan ennen pennun luovutusta koska se tulisi tulevaisuudessa varmasti repeämään. Bertta mennä porskuttaa "räpylänsä" kanssa siinä missä sisaruksetkin, ei näy haittaavan! Hyvin tyytyväinen oli automatkallakin, tyytyväisenä makaili lämpimässä nyytissään kuljetuskassissa.
Yritin ottaa edustavia kuvia pentusista vaan eihän ne pysy paikallaan, joten laitetaan video nujuamisesta ja kuvia sitten kun otokset onnistuu😊


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti