torstai 21. joulukuuta 2017

Niinhän siinä aina käy kun kertoilee että kohta tapahtuu jotakin....edellisen kertomuksen jälkeen, yöllä, heräsin hirveään piipitykseen. Bertta onneton oli tullut pentulaatikosta pois ja ei päässyt takaisin! Siitä alkoikin makuuhuoneen valloitus. Päivän aikana kaikki taiteilivat laatikosta pois.
Nyt on sitten käynyt niin että laatikossa ei enää olla ollenkaan. Nortin peti on niin paljon parempi että siitä on tullut nykyinen nukkumispaikka.
Vielä illalla nostelin kaverit pentulaatikkoon yöksi ja reuna ylös. Luonnetta löytyy minultakin mutta nyt pennut vei voiton. Sellainen piipitys konsertti alkoi yöllä että avattava oli laatikko! Voi onnellisia kun pääsivät lattialle vipeltämään ja leikkimään. Parhaita leluja on minun sukat, niitä riepotellaan ja niille muristaan.
Nyt aamusta kömmittiin esteiden (kynnys ja portti) yli olkkariin ja voin kertoa että pikku mökki on täynnä koiria😊😊😊Valtti katseli ihmeissään sohvalta, miten ihmeessä nuo tänne tulee. Vielä eivät ole sen kummoisemmin tutustuneet toisiinsa.
Pentulaatikko purkaantuu tänään. Mitäpä pentuja kiusaamaan sillä kun eivät siinä tykkää olla, portilla saa rajattua tilan makkariin kun milloin en ole kotosalla. Mahtaa tulla jouluksi helppohoitoiset sanomalehti matot, ovat melkoisen hyvin oppineet tekemään tarpeensa niille. Valtti mahtaa olla onnellinen kun pääsee taas sängylle makailemaan, kahden kuukauden porttikielto makkariin päättyy!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti