sunnuntai 28. tammikuuta 2018

Normaali arki on palautunut tähän torppaan. Perjantaina Bertta meni uuteen kotiin. Jo tutustumis käynnillä oli kun kotonaan, joten oli helpottavaa kun tiesi pennun sopeutuvan hyvin vaikka vietti täällä ylimääräiset viikot.
Myös muista pennuista on kuulunut pelkkää hyvää. Kaikkien matkat uuteen kotiin on sujeneet hyvin vaikka pisimmillään matkanteko on kestänyt kuusikin tuntia. Myös sisäsiisteys on saanut kiitosta. toki pieniä pissivahinkoja on sattunut mutta onhan nämä vielä sen ikäisiä että sallittakoon ne pennuille. Toivotaan että syksylläkin jatkuu hyvien uutisten kuuluminen!
Eilen pääsinkin pitkästä aikaa mehtään, taisi olla lokakuuta kun viimeksi oikeasti tuli oltua. Perinteiset makkarat ja nokipannukahvit maistui niin hyvälle!
Tulevalla viikolla pääsee Norttikin mehtään. Tisut on jo sen verran palautuneet että liivin kätköihin menevät. Johan tuo koiruus alkaa seinille hyppiä tekemisen puutteesta niin juoskoon vaikka teitä pitkin että enimmät energiat saisi puhallettua pihalle!
Harmittavasti tämä läppäri ei taas lataa videoita mutta yritetään myöhemmin uudelleen...


Todistettavasti teen kakkani ulos, itse ilmoitin hätäni ruikuttamalla ovella.



Bessillä on turvallinen nukkumapaikka kaverin vieressä.

Pentujen ei tarvinnut pelkät paperit kädessä lähteä maailmalle, repullinen tykötarpeita, säkillinen ruokaa sekä kansiossa paljon lueskeltavaa "käyttöohjeiden" lisäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti